Mediator, scheidingsadviseur Tom Eijnikel

???????????????????????????????Luisteren naar wat niet gezegd wordt. Opsporen waar het bij jou echt om gaat. Dat is waar het voor mij in mijn werk als mediator, scheidingsadviseur om draait.

Een mediator geeft je de regie terug

In theorie betekent het Italiaanse Il Salto vrij vertaald ‘de ommekeer’. Het anders kunnen en willen doen. Verwoord naar mijn praktijk staat Salto voor mensen de sprong laten maken naar het (weer) regisseren van hun eigen leven. Zien wat je wel kunt en vervolgens doen.

Van kantoorleider tot mediator en scheidingsadviseur

Ik begon mijn loopbaan 30 jaar geleden als kantoorleider van een bank, gevolgd door functies in het bedrijfsleven of bij de semi-overheid als reorganisatie-interimmanager, bedrijfskundig adviseur, afdelingsmanager.

Mensen coachen, ondersteunen en adviseren heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn loopbaan. Door de jaren heen schoven mijn ambities steeds verder die kant op.
Het was voor mij daarom niet meer dan logisch om ja te zeggen tegen een opleiding tot mediator.

Mijn kans m’n eigen leven in een andere richting te sturen en me voortaan uitsluitend voor andermans welzijn in te zetten. Om mensen die willen scheiden te begeleiden bij het houden van de regie over hun leven.

Wil je scheiden? Ik begeleid je er graag bij

Hartelijke groet,

Tom Eijnikel
Eigenaar Salto | Partner bij Kompassie*

P.S. Kijk voor meer informatie op mijn LinkedIn-profiel

*Kompassie is een coöperatie van samenwerkende professionals die belangen van scheidende ouders en kinderen behartigt.

Comments are closed